ΔΩΡΕΚΘΕΣΗ 2019

Η ΔΩΡΕΚΘΕΣΗ, η εμπορική έκθεση ειδών δώρου και εποχιακών, πραγματοποιείται από τις 20 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Εμπορικές επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα αναμένεται και φέτος να παρευρεθούν στο εμπορικό αυτό γεγονός, σταθερές στην καθιερωμένη συνάντηση χονδρικού και λιανικού εμπορίου, έχοντας την ευκαιρία να επιλέξουν μέσα από πληθώρα ειδών δώρου, διακόσμησης, ειδών party-hobby, gadget και εποχιακών, σε ένα χώρο που συγκεντρώνει όλη την αγορά.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα παρουσιάσουν ανανεωμένες και πρωτότυπες ιδέες  και λύσεις για κάθε περίσταση, προτίμηση και χώρο, μέσα από μια μεγάλη γκάμα τιμών, προωθώντας την ξεχωριστή διακόσμηση και το πρωτοποριακό δώρο.

Στον ίδιο χώρο τις ίδιες ημερομηνίες πραγματοποιείται η μεγάλη εμπορική έκθεση μόδας ATHENS FASHION TRADE SHOW, καθώς και οι εμπορικές εκθέσεις MOSTRA ROTA και ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.giftshow.gr.

Σχετικά με τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων:

Η ROTA Οργάνωση Εκθέσεων, ιδρύθηκε το 1984 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκθεσιακός φορέας στην Ελλάδα. Μέσω της διοργάνωσης 13 εκ των σημαντικότερων εκθέσεων στη χώρα μας και τη διαχείριση του μεγαλύτερου και πλέον σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας, υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ του εμπορικού κόσμου και συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. Με δέσμευση στην επιτυχημένη διοργάνωση, εμμονή στην παροχή πρωτοποριακών για την Ελλάδα υπηρεσιών και στελέχη τα οποία εστιάζουν στις αξίες της ομαδικής εργασίας και της άριστης εξυπηρέτησης, επιδεικνύει κάθε χρόνο εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.rota.gr.