Η Δωρέκθεση έρχεται τον Ιανουάριο 2020, με έμπνευση και αισθητική!

Η ΔΩΡΕΚΘΕΣΗ, η εμπορική έκθεση για είδη δώρου και εποχιακών πραγματοποιείται από τις 24 έως τις 27 Ιανουαρίου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Επαγγελματίες του χώρου και εμπορικές επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα αναμένεται και φέτος να παρευρεθούν στο εμπορικό αυτό γεγονός, συνεπείς στην καθιερωμένη συνάντηση χονδρικού και λιανικού εμπορίου, έχοντας την ευκαιρία να ανακαλύψουν ολοκληρωμένες προτάσεις και συλλογές και να επιλέξουν μέσα από πληθώρα ειδών δώρου, διακόσμησης, γραφείου, βιβλιοπωλείου, ειδών party-hobby, gadget και εποχιακών, σε ένα χώρο που συγκεντρώνει όλη την αγορά.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα παρουσιάσουν ανανεωμένες και πρωτότυπες ιδέες  και λύσεις για κάθε περίσταση, προτίμηση και χώρο, μέσα από μια μεγάλη γκάμα τιμών, προωθώντας την ξεχωριστή διακόσμηση και το πρωτοποριακό δώρο και δίνοντας μία συνολική εικόνα  της αγοράς.

Στον ίδιο χώρο τις ίδιες ημερομηνίες πραγματοποιείται η μεγάλη εμπορική έκθεση μόδας ATHENS FASHION TRADE SHOW, καθώς και η εμπορική έκθεση MOSTRA ROTA.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.giftshow.gr

Σχετικά με τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων:

Η ROTA Οργάνωση Εκθέσεων, ιδρύθηκε το 1984 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκθεσιακός φορέας στην Ελλάδα. Μέσω της διοργάνωσης 13 εκ των σημαντικότερων εκθέσεων στη χώρα μας και τη διαχείριση του μεγαλύτερου και πλέον σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας, υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ του εμπορικού κόσμου και συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. Με δέσμευση στην επιτυχημένη διοργάνωση, εμμονή στην παροχή πρωτοποριακών για την Ελλάδα υπηρεσιών και στελέχη τα οποία εστιάζουν στις αξίες της ομαδικής εργασίας και της άριστης εξυπηρέτησης, επιδεικνύει κάθε χρόνο εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.rota.gr