Δωρέκθεση Σεπτεμβρίου 2019!

Η Δωρέκθεση, η εμπορική έκθεση για είδη δώρου και εποχιακά διεξήχθη επιτυχώς από τις 20 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Στις τέσσερις ημέρες λειτουργίας της έκθεσης, επαγγελματίες του είδους έδωσαν το παρών, παρουσιάζοντας πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις, ιδανικές για κάθε προτίμηση.

Επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν τις νέες τάσεις στην αγορά του κλάδου και να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες τους για την επερχόμενη φθινοπωρινή – χειμερινή σεζόν.

Ποικιλία σε είδη δώρου, διακόσμησης, είδη party – hobby, gadget και εποχιακά αναδείχθηκε μέσα από την εμπορική έκθεση, καθώς με πάθος, έμπνευση και συνέπεια προσέφερε στοχευμένα εμπορικά αποτελέσματα για όλους τους συμμετέχοντες της.

Με στόχο να προσφέρει μία έντονη εμπειρία πρωτοτυπίας και φαντασίας στην ελληνική αγορά, η Δωρέκθεση ανανεώνει το ραντεβού της για τη νέα χρονιά, από τις 24 έως τις 27 Ιανουαρίου 2020, προσβλέποντας σε μία ακόμη πιο αυξημένη δυναμική!

 Σχετικά με τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων

Η εταιρία ROTA Οργάνωση Εκθέσεων, ιδρύθηκε το 1984 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκθεσιακός φορέας στην Ελλάδα. Μέσω της διοργάνωσης 10 εκ των σημαντικότερων εκθέσεων στη χώρα μας και της διαχείρισης του μεγαλύτερου και πλέον σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας, METROPOLITAN EXPO, υποστηρίζει και προωθεί τη συνεργασία μεταξύ του εμπορικού κόσμου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. Με δέσμευση στην επιτυχία , εμμονή στην παροχή πρωτοποριακών για την Ελλάδα υπηρεσιών και στελέχη αφοσιωμένα στις αξίες της ομαδικής εργασίας και της άριστης εξυπηρέτησης, επιδεικνύονται κάθε χρόνο εντυπωσιακοί ρυθμοί ανάπτυξης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.rota.gr